ZieZeeuwsVlaanderen

Uitgeverij ZieZeeuwsVlaanderen is een kleine uitgeverij die gespecialiseerd is in het produceren van plaatselijke kranten, glossy magazines voor bedrijven en instanties en het uitgeven van regionaal gerichte boeken in Zeeuws-Vlaanderen.

Uitgever Wim Kooijman werkt hierbij samen met een team van freelance medewerker. Sankie Koster is verantwoordelijk voor de acquisitie en Johan Dobbelaar zorgt voor de teksten. Deze aanpak garandeert een constante kwaliteit, waarmee de uitgeverij zich wilt onderscheiden. ZieZeeuwsVlaanderen begeleidt het complete proces van de productie, vanaf het eerste idee, het samenstellen van het concept en de uitvoering hiervan. Wij verzorgen verder de invulling van het concept, het schrijven van de teksten, de gewenste fotografie, acquisitie naar adverteerders, de vormgeving, het drukproces en de bezorging.

Voor de klant is deze aanpak duidelijk en opdrachtgevers hebben slechts te maken met één aanspreekpunt. Daardoor zijn de lijnen kort en kunnen we snel inspelen op eventuele veranderingen of gewenste aanpassingen.